GLAD PÅSK

Med ett färgstarkt bildregn från kvällens middag passar jag på att önska alla er som kikar in här en riktigt Glad Påsk! Traditionsenligt får barnen, fast de är vuxna, påskägg. Det är egentligen den enda traditionen vi har under påskhelgen som för övrigt är lättsam utan krav och måsten. Påskfirandet blir lite som det blir varje år. Dukningen går i vitt, rosa och gult och jag är mest glad över mina loppisfyndade glas på fot från Reijmyre glasbruk. Handblåsta med vackra bubblor i foten och med skön tyngd i handen.

Helgens vackraste chokladägg fyllda med praliner kommer från Mälarchocolaterie i Västerås som tillverkar utsökta praliner med subtila smaker. I min egen i hemlighet utlysta pralintävling blir de vinnare framför Ejes Choklad på Östermalm. Ejes må vara kunglig hovleverantör men de kommer inte upp i samma finess vad gäller smaksättning som Mälarchocolaterie vars praliner dessutom utstrålar en särdeles avskalad elegans i utförandet. God Påsk!

6 Comments

 1. Mums för vissa bilder och tack för de andra fina fotona. 🙂 Härligt att tona ner krav och måsten som mest äter energi. Våra döttrar får också fortfarande ”fyllda ägg” med skillnaden att de numera slipper en skattkarta för att nå målet.
  Är det okej om jag provsmakar pralinen till vänster. Den som ändå inte syns så mycket av? 😉
  God fortsättning på Påsken

 2. Ljuvliga påskbilder! Du är en mycket duktig fotograf!
  Har även läst ditt sista inlägg om svårigheten att arbeta som fastighetsmäklare och om hur du arbetar nu. Min tanke blev att du skulle ju arbeta som fotograf och inredare/stylist! 🙂
  Men det finns nog gott om dem också! Det vore även ett drömyrke för mig! 🙂
  Kram Gunilla

  • Karin

   Men tack för dina fina ord <3 du gör mig glad. Jag fick faktiskt arbete som fotograf för villor och lägenheter men det fungerar ungefär på samma sätt som att vara mäklare, inget fast jobb, utan då driver man sitt eget företag. Säkert jättebra att kombinera med något annat jobb eller studier men jag var inte i det läget då 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.