Torö stenstrand

Sydvästlig vind, minst 7 sekundmeter, höst eller vinter. Ja, det var en sådan dag igår och Torö stenstrand som ligger långt ute i Stockholms södra skärgård var fylld av surfare.

Om man kan bli kär i en strand så blev jag det igår. Jag har länge velat åka hit och igår blev det äntligen av. En perfekt utflykt i denna märkliga och skrämmande tid som råder nu.

Öppen tallskog intill havet är magiskt vackert. Tallarna är små och knotiga och hårt kuvade av vinden. Strand, hav, horisont och himmel.

Min kamera är som en sur gammal märr som bara låter sig hanteras av en person. Så fort någon annan försöker sig på att hantera den börjar den krångla. Autofokusen tar en evighet och hackar fram och tillbaka och ingen lyckas ta skapar bilder och knappt jag heller. Jag tror min gamla Canon håller på att ge upp och det är nog dags att investera i en ny fullformatskamera istället.

Tänk att en så här karg och blåsig plats kan fylla mig med en sådan lycka.

3 Comments

    • Karin

      Tror vi gillar lika 🙂 Ja en perfekt utflykt i dessa tider. Massor av frisk luft rakt från öppet hav. Hoppas du mår bra och har det bra trots läget. Kram

  1. Vacker plats! Har aldrig hört talas om den förut.

    Min första fullformatskamera är på väg till mig. tyvärr kraschade jag inte bara min panna, då jag trillade i somras, utan kraschade även systemkameran! Det var bara att beställa ny. Det blir ju inte riktigt samma med en kompaktkamera. Tyvärr är den nya restad å jag får ha tålamod.

    Kram Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.