Strövtåg i hagen

IMG_1848

Vädret visar sig från sin bästa sida och jag tillbringar mer och mer tid i hästhagen på seneftermiddagarna. Det är skönt att försiktigt kunna gå runt utan kryckor. Igår återigen en fantastisk solnedgång. Krokur och Asi myser i solen och pälsen blir alldeles varm. Förstår att det är terapi att klappa ett djur. Asi, den vita, är en riktig kelgris och vi brukar skoja om att vi skulle vilja krympa honom till hundstorlek, lagom för att ha i knäet.

IMG_1796

Idag har jag suttit på hästryggen igen efter benbrottet. Min vän S är sjukgymnast och har en mycket lugn och trygg islandshäst, en riktig gentleman, som jag fick rida med lite proffshjälp bredvid. Så underbart det var att komma ut och jag förstår inte förrän nu hur mycket jag har saknat att rida ut i naturen.

IMG_1808

IMG_1814

Solnedgången färgar ett av grannhusen orange och det ser ut som det brinner i fönstren. Morgonen startade lite drastiskt här i byn med  eldsvåda i en mindre ladugård på en gård strax intill. Tursamt nog gick det bra efter omständigheterna, och ingen kom till skada, även om byggnaden brann ner.

IMG_1906

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.