Fredagsblomster, förkylning och frustration

IMG_8750 (1)

Gerbera, aster, gullris, nypon, slånbär, eukalyptus och oxelblad.

Förra fredagen blev det en bukett med inspiration av färgerna på island. Alla höstfärger i form av orange, gult, rött och dessutom grönt, blått och lila som representerar himlen, havet och bergen. Det fick bli en lite vild, karg och spretigt bukett i naturfärgad korg. Tycker det är viktigt att vasen matchar själva buketten. Blommorna är nedstoppade i en gammal glassburk som jag har lagt en tillknycklad bit hönsnät i. Då är det lätt att arrangera och få fast blommorna i en luftig bukett.
 
IMG_8793

Idag är jag hemma och är genomförkyld, har ont i halsen och allmänt risig. Hela veckan har det varit likadant och jag känner ingen bättring än. I morgon skulle vi ha haft trevligheter tillsammans med vänner men det är tyvärr inställt. Morr… Ja, ja det kan alltid vara mycket värre. Nu ligger jag här på sängen och blickar ut över vackra träd i höstfärger i grannhagen. Fåren bräker ideligen och jag undrar varför.

IMG_8796

IMG_8779

 

 

2 Comments

 1. Så vackert! De där vilda och lite busiga buketterna är ju allra vackrast.

  Nu har jag äntligen tagit mig tid att läsa ikapp här hos dig. Trots att jag inte är det minsta hästintresserad så njuter jag av dina fantastiska bilder från Island. Så mäktigt! Förstår känslan när 600 hästar dundrar förbi. Kan bara föreställa mig hur det är när man dessutom är intresserad. Och vilka landskap. Hade ingen aning om att det var så vackert!

  Och resan till Biarritz ser ju också så härlig ut. Älskar att resa. Tur att vi har nästa resa inom räckhåll.

  Nu önskar jag dig en fortsatt härlig helg och krya på dig!

  Har mailat dig 🙂

  Kram Lena

  • Karin

   Tack Lena! Visst är det härligt att resa och Island och Biarritz är nog mina favoriter fast de är så olika. Roligt att du har resa på gång! Jag får hålla mig hemma ett tag nu 😉 ses snart! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.