Ett ögonblick bland dahliorna

Vid flera tillfällen har en trollslända vilat på de här dahliorna och under tiden jag har hämtat kameran så har den alltid hunnit flyga iväg så nu åkte mobilen fram. Älskar de tunna skimrande vingarna. Idag fyller mamma år och den här buketten i mustiga augustifärger plockade jag till henne.

2 Comments

  1. Fina bilder och fina Dahlior. Lyssnade på podden Röda vita rosen och fick kanske en förklaring varför jag upplever att mina har ändrat färg. Får prova att lägga de längre ifrån varandra under vintern. Ja fascinerande med trollsländor tycker jag.
    Kram Annika

    • Karin

      Tack. Det låter intressant med färgerna, det måste jag lyssna på. Mina har inte ändrat färg under vintervilan men de ändrar lite färg under själva säsongen. Däremot planterade jag massor av tulpanlökar och de flesta blev röda. Jag köpte inte en enda röd tulpanlök för det är den färg jag tycker minst om både i trädgård och inredning. Irriterande vad gäller dahliorna så blommar de vit/lila och orangea mest villigt och det är inte riktigt mina favoritfärger heller. Lite retsamt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.