Drömmig morgon

IMG_9377

När jag vaknade i morse var det märkligt ljust i rummet. Landskapet utanför fönstret var täckt av vita iskristaller. På väg ner till hagen stannade jag i backen och mumlade för mig själv ”fy sjutton vad vackert det är”. Hästarna fick en ny hage med meterhögt gammalt sommargräs. De vandrade nyfiket runt med mularna i backen utan att egentligen beta.

IMG_9471

IMG_9388

IMG_9402

IMG_9450

IMG_9447

Känner igen alla blommor från i somras. Lika fast i en annan skepnad nu. Så nära men ändå länge sedan. Lila tistlar, malört, rölleka och hundkex. Nyponbuskarna är lika taggiga nu som då. Klövern är ännu grön där tätt intill marken, de tre karaktäristiska klöverbladen är stora, ingen fyrklöver i sikte.

IMG_9398

IMG_9457

6 Comments

  1. Så vackert! Jag sa just det igår eftermiddag att det plötsligt blev mycket vackrare bara för att det blev lite frost på träd, gräs och växter trots att det egentligen var lika mulet. Idag ser det ut att bli en rätt solig dag! Jippie!

    Kram Lena

    • Karin

      Tack. Det var ett förunderligt ljus. Först såg det ut som om solen skulle tränga igenom frostdimman och himlen var svagt rosa men sedan tätnade molnen och det där lite magiska försvann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.