Värdefull vänskap

Du vet väl om att du är värdefull? Du, du, du och du. För mig. Mina vänner, några få personer utspridda i vårt avlånga land, är bland det värdefullaste jag har. En rikedom som jag hoppas att jag vårdar på bästa sätt. Att visa omsorg och respekt.

Äkta vänskap är givmild, aldrig villkorad eller dömande. Jag har själv blivit bortslängd av någon som jag trodde var min vän. Jag kunde inte tillhandahåll en tjänst, vänskapen var villkorad. Mina värdefulla vänner kommer jag att vårda ömt, jag är ödmjukt och så innerligt tacksam för er.

5 Comments

 1. Ja det är fint med riktiga vänner. Blir allt viktigare med åren tycker jag. Så futtigt allt skulle vara utan de. Jag hoppas jag är en bra vän tillbaka.
  Så vackra bilder! Och pärongaletten i förra inlägget såg fantastisk ut. Jag bakade äppelpaj till 50 pers igår på jobbet. Roligt att jobba med något helt annat än siffror numera.
  Kram och trevlig helg!
  Annika

  • Karin

   Ja precis, jag tror vänner blir viktigare, när barn är vuxna och utflugna och lite mer tid finns. Det låter härligt att baka äppelpaj för så många. Det gör gott för själen. Ibland bakar jag bara för att det är mysigt, ingen som äter det här hemma. Päronpajen fick min mamma som skulle ha gäster. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.