Vackrast just nu

IMG_1268

Jag skall inte på något vis ta åt mig äran för den här ljusdekorationen. Den står här i byn utanför den gamla skolan som numera är omgjord till bostadsrättsförening. Jag ser det titt som tätt hur kreativiteten får utlopp här i min närhet.

IMG_1181

IMG_1086

IMG_1030

Ett ljus i mörkret. Det är vackrast just nu och trösterikt. Jag plockar fram favoritljusstakarna som även innefattar ett nytt loppisfynd med okänd bakgrund. Den bågformade mässingsljusstaken för flera ljus blev direkt en favorit. Skyddsänglarna och doftljus från Skultuna.  De sista hortensiorna får komma in i värmen, det är flera grader kallt om nätterna. Frosten glittrar på morgonen.

IMG_1024

IMG_1028

IMG_1185

Kristallkronan är likt stjärnhimlen mest strålande under mörka vinternätter. Förut när jag fodrade hästarna för natten stod jag ofta och förundrades av stjärnhimlen där ovan. Den magiska stunden vill jag inte vara utan nu heller, går ofta ut sent, andas in frisk luft, och känner mig närvarande och nära naturen där under himlavalvet. Det är mörkt nu men det blir ljusare igen.

 

Titta in hos Weronica och We decor life för mer inspiration på temat vackrast just nu.

IMG_1173

IMG_1259 (1)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.