(O)trevlig start på helgen!

IMG_2074

Det blev minst sagt en otrevlig start på helgen igår eftermiddag för mig. Ett däck exploderade på min bil mitt i rusningstrafiken på E18 strax utanför Stockholm. Som tur var fanns en smal vägren. Men oj vad otäckt det var att ta sig ur bilen och bort från vägrenen. Stod på en viadukt så det var inte bara att ta sig över räcket. Bilarna dundrade förbi i 90 i fyra filer intill. Bärgare, skyddsbil (en sådan som blockerar trafiken i två filer) kom ganska snabbt och som tur var fanns mammas bil att låna. Lärdomen av detta är att alltid sakta ner farten vid en olycka och visa hänsyn. Hur som helst allt gick bra, bilen är på verkstad och nu väntar härlig helg med min långväga barndomsvän. Vi började igår med att äta tidig middag med  mamma på favoritrestaurangen Monrads och sedan Fantomen på Operan. Härlig färgsprakande föreställning på Cirkus.

Idag blir det tid för prat och skratt, dricka champagne som vi brukar. Återblickar och framtidsdrömmar.

 

 

6 Comments

 1. Men oj! Det lät obehagligt. Skönt att det löste sig hyfsat smidigt.

  Ett bra tips är att alltid ha en reflexväst liggandes i bilen också. Skönt att dra på sig när man hamnar i sånt läge. (Men det kanske du har redan).

  Ha en trevlig helg!

  Kram Lena

 2. Fy så obehagligt. Jag trodde nästan inte att däck kunde explodera längre utan att de flesta är såkallade punkteringsfria. Vilken tur att allt gick bra ändå. Monrads gillar jag också. Hoppas att helgen i övrigt varit trevlig.

 3. Karin

  Märkligt nog kändes det bra ändå efteråt och kvällen fortskred som det var tänkt. Man blir tacksam att inget värre hände. Helgen var bra. Hoppas du har haft en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.