Mot ljusare tider

IMG_2069

Tänk så plötsligt julkänslorna försvinner när julhelgen är passerad. Nu längtar jag efter ljus och krispigt vitt. Nytt och fräscht. I slutet på januari brukar det kännas ljusare. Samtidigt har jag tagit några av mina bästa bilder just i januari trots att de är en nyckfull månad både vad gäller vädret och ljuset. Jag hoppas kunna komma igång med bildredigering i Photoshop under nästa år. Tiden har aldrig riktigt infunnit sig, men vem vet, plötsligt händer det.

IMG_2076

IMG_2081

IMG_2085

IMG_2077

                            

Blå timmen. Stjärnklara dagar är ljuset sagolikt vackert just när solen har gått ner. Himlen är intensivt blå samtidigt som stjärnorna lyser som klarast. Vilar tanken i det speciella ljuset en stund.

IMG_2080

4 Comments

  1. Frostiga vinterdagar i sol ger ett fantastiskt vackert ljus. Vinterstämningen har svårt att infinna sig med barmark, så jag njuter av dina vackra bilder. Photoshop skulle jag också vilja få tid till+ till att fotografera på egen hand. Det kanske blir mer sånt nästa år. Tack så mycket för att jag fått lära känna dig genom din blogg och instagram. Dina vackra bilder och din eftertänksamma och fina ton som lyser igenom.

    • Karin

      Men tack så väldigt mycket för dina underbara ord. Ja, tänk att man kan lära känna varandra på något vis även på detta sätt. Det var trevligt när vi stötte på varandra, tänk jag visste direkt vem du var. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.