Helgen inleds med en känsla av obehag

Vårmånaden mars och helgen inleds med en vag känsla av oro. Det är svårt att inte åtminstone mentalt påverkas av viruset som cirkulerar i omgivningen. Folk tar fram handdesinfektion i affären och ordet Corona hörs överallt. Jag blir lätt ångestfylld och vill helst inte röra mig ute bland folk men det går inte att undvika i arbetslivet. Jag inser att mitt liv här i utkanten av storstaden gör mig mer otrygg än vad som är befogat men saknar lantluften mer än någonsin. Nog om det. Helgen skall gå i vilans tecken och lungorna skall fyllas med frisk luft, mys med pälsklingen Tore och god mat. Det kan vara sämre. TREVLIG HELG!

 

 

2 Comments

 1. Aj då, inte bra att vara ångestfylld. Jag tror att många stressar upp varandra i onödan. Är man fullt frisk och inte äldre så är det ju ingen direkt fara, generellt. Däremot är det ju vansinnigt tråkigt om man skulle smitta ner någon äldre eller någon person med nedsatt immunförsvar.

  Trist att så många får panik och ställer till det på börsen. Känns som att just det bara blir en negativ spiral.

  Att försöka sitta still i båten och göra vad man kan för att inte sprida vidare känns som en lagom nivå för min del.

  Hoppas du inte blir så orolig så du mår dåligt!

  Ha en fin helg!

  Kram Lena

 2. Ja det är obehagligt. Vi kom hem från Italien i lördags. Området runt Canazei där vi åkte skidor var inte listat när vi åkte men blev det under veckan. Vi satte oss själva i 14 dagars karantän när vi kom hem för att minimera att sprida något vi kanske bär med oss. Vi håller oss för oss själva även om vi mår bra än så länge och kompisar har handlat mat och ställt på trappen.
  Med tanke på hur det utvecklats känns det inte längre onödigt försiktigt.
  Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.