Det är inte lätt att packa (för mig)!

Hur svårt kan det egentligen vara att packa för fyra dagar? Tydligen jättesvårt! Jag har alltid avskytt att packa och har alltid gjort det i sista minuten men det här gången var jag ute i god tid och tänkte igenom både kläder och accessoarer. Några reafynd som skinnskorna från Din Sko och sidenblusen från Sand gjorde mig glad. Allra gladast var jag nog för guldsnäckorna till öronen från Gina Tricot, också det reafynd. De andra smyckena utom renskinnsarmbandet har jag tillverkat i silversmedjan. Den lilla tandkrämstuben kommer från Åhlens, så snygg förpackning och riktigt stark mintsmak. Sedan har jag upptäckt att jag saknar en handväska eller rättare sagt en handväska i en viss färg och storlek, hur nu det är möjligt? I morgon bär det iväg på tjejresa till Alicante.

2 Comments

  1. Jag har också packångest just nu. En tjejhelg i Skåne stundar. Vädret ser ut att bli lite sisådär och kanske en del regn. Tyckte jag var klar igår i god tid men det som kändes bra igår omvärderas idag…. Vet ju att det blir bra till slut. Men packning är inte min bästa gren…. Ha en trevlig långhelg i Spanien!
    Kram Annika

  2. Vi är tydligen lika på flera områden… Jag tycker också det är så svårt att packa eller rättare sagt att få med rätt kläder och lagom mycket. Det är inte enklare för fyra dagar… 🙂
    Snyggt kollage du har gjort i alla fall!
    Trevlig resa och semester!
    Kram Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.