De viktigaste julklapparna

IMG_0967 (1)

Det är svårt att göra ingenting, som med så mycket i livet. Det tog oss flera år att sluta med julklapparna, det blev istället någon slags långsam nedtrappning och nu ger vi bara någon mindre symbolisk julklapp till våra närmaste. Det känns skönt och stressen kring jul har minskat. Viktigare saker i livet har fått träda fram.
 

Idag har jag gett en gåva till Barndiabetesfonden, Hjärtebarnsföreningen och Unicef. De absolut viktigaste julklapparna.

6 Comments

 1. camilla raihle

  Helt rätt! Vi är inte riktigt där än, även om vi minskat och bara köper ”nyttiga klappar”. Skänker till välgörenhet gör vi varje månad, känns bra. God Jul på dig!
  Kram

 2. det viktigaste är att det blir en fröjdefull jul, utan en massa stress. Så det är bra att ni hittat er väg. Själv gillar Jag gillar detta med klappar – när jag väl kommer igång. Så vi fortsätter.

  Ha en riktigt god jul
  Annchar

 3. Lena

  Så bra, vi jobbar på det själva. Beundrar ditt sätt att skriva och fota. Tittar in sällan, blir lika fascinerad varje gång. En riktigt God Jul och Gott Nytt År Karin önskar vi dig och dina nära och kära. Grannarna Lena o Tom i husen intill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.