Blandade bilder från helgen

Bubbel och en bricka med lite smått och gott väntade mitt helgbesök. Träbrickan kommer från ett olivträd och den inhandlade jag på Samos. Precis sådant som jag tycker om att ta med mig hem som minne från resa, något användbart som påminner mig om härliga dagar. Den är stor, fick precis plats i resväskan hem.

Med uppslänga ben i soffor och fåtöljer satt vi och pratade till sent med den här veckogamla självplockade buketten framför oss.

Mitt hjärta längtar verkligen ut från storstaden. Axlarna sänks och jag blir lugn och mjuk i kroppen så fort jag kommer ut på landet och får blicka ut över öppna landskap. Inga bilar och människor som rusar hit och dit, tystnad. Vi åkte till min väninnans gamla hemtrakter och fick en härlig dos av vackra vidder, valpmys och får. Så härligt att vandra i fårhagarna. Fick lära mig att får som mår bra och inte är stressade är tysta, dvs de bräker inte.

Från det ena till det andra måste jag tipsa om tidningen Lantlivs tjocka specialnummer som med inspirerande årstidsbilder täcker in hela året med vackra reportage. Deras anlitade fotografer och stylister är verkligen i en klass för sig vad gäller svenska magasins.

Med en så här söt valp i famnen är det ju helt ok att vara med på bild. Kommer inte ihåg vad rasen heter men sötnosen är 12 veckor och kommer att bli en jakthund. Älskar valpar!!

4 Comments

  • Karin

   Ja, trä från olivträd borde i alla fall vara ok att köpa och ta med sig hem. Tittade på några snäckor men kom på att det nog inte är helt rätt. Kram

 1. Vilket härligt reseminne att ta med hem!
  Och fint att duka upp på för en mysig kväll. Så fick man lära sig något mer om får då 🙂 Intressant!
  Fina bilder på dig och valpen det syns att du trivs.
  Kram Annika

  • Karin

   Tack. Åh, jag har alltid varit galen i valpar och föl. Just valpar och deras konstanta glädje och hur den smittar av sig. Just den här lille krabaten var så full av energi men i famnen var han alldeles lugn. Tid och rum försvinner på något vis i deras närhet. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.