Blå blå vindar och vatten

Vilka dagar och kvällar det har varit. Ljumma medelhavsvindar och varmt i vattnet. Jag har badat flera gånger varje dag och suttit på bryggan tills solen har gått ner.

Skagenröra tillhör en av mina favoriträtter och här är den serverad som middag på små stekta potatiskakor som helt enkelt är endast riven potatis stek i smör i plättlaggen. En lite mer matig skagen istället för serverad med toast. Bon appetît!

Även om vädret har varit fantastiskt under helgen är det ändå mörka moln kring horisonten för mig. Min mamma är sjuk och och jag har mycket att ta hand om under kommande vecka. Får hämta kraft ur orden som etsade sig fast i mig på konfirmationslägret för länge sedan. Tack. Förlåt. Hjälp.

2 Comments

  1. Vackra bilder! Skönt att få hämta kraft från fina sommardagar. Hoppas det går bra med din mamma. Jag är glad att det är lite svalare ett tag för de som inte kan njuta av värmen och bada ute. Klokt armband och dina andra med stenarna är så vackra.
    Kram Annika

    • Karin

      Tack! Ja, det är så härligt med en trädgård också 🙂 Hoppas du får en fin sommar, ni ser ut att ha det härligt. Tänkte på dig när jag besökte en fin trädgård i söndag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.