Att blicka både tillbaka och framåt

Kanske är det tid nu för att uppskatta det som vi faktiskt har och vara rädda om det. Jag tittar tillbaka bland mina bilder och slås av hur mycket rolig jag var med om förra våren.  Som här när jag hälsade på min barndomsvän i Skåne och alla tokigheter, utflykter och fina minnen vi skapar tillsammans. En dryg månad hittills i isolering och det känns som om hela livet har stannat av.  Som jag saknar våra helger tillsammans, vi är ju som systrar, uppvuxna tillsammans i grannhusen. Här en promenad tillsammans bland de färgglada badhytterna i Skanör.

Älskar mina resor till Skåne. De långa sandstränderna, ljuset och den underbara känslan av att få umgås med min barndomsvän, sin själsfrände. Ni måste titta in hos Living by W som listar en fin guide till sevärdheter i Skåne. Många fina tips där och något att blicka framåt mot. Det kommer bättre dagar, det är jag alldeles övertygad om.

One Comment

  1. Ja tänk så konstigt allting är. Så tråkigt att blomsterhelgen blev inställd för dig som du skrev om i förra inlägget. Kikade som hastigast in på bloggen du tipsade om och fick ett hugg i magen av alla trevligheter i Skåne som jag känner till och har besökt. Vår traditionella tjejhelg i Åhus kommer inte heller att bli av. Det är ett lyxproblem men likväl ledsamt. Brukar vara så trevlig start på sommarsäsongen. Ja jag oroar mig också för min mamma att de ska få in smitta på boendet där hon bor. Det har funnits i huset men inte på hennes avdelning. Jag ringer men har ju inte sett henne sen i slutet av februari.
    Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.