GOD JUL

Önskar er alla en riktig fröjdefull och GOD JUL!

Granen är i år en klassisk rödgran som är klädd med sköra ärvda prydnader. Som livet, det gäller att vårda, vara rädd om, ta tillvara och njuta av det vackra.

12 Comments

 1. Åh sådana fåglar kommer jag ihåg sen jag var liten. Och att de var väldigt sköra. De finns inte längre kvar utan har nog gått i kras eller försvunnit i någon flytt dessvärre. Men en gammal tomte har ”återuppstått” honom hittade jag när mamma flyttade för några år sen. Önskar Dig en riktigt GOD JUL! Vi åt av rödbetskakan igår som jag hittade recept på hos Dig. Alla var skeptiska när jag sa rödbetor men alla gillade den. 🙂
  Kram Annika

  • Karin

   Tack Annika! Önskar dig God Fortsättning. Alla stjärtar var borta på fåglarna jag satte dit nya av tagel från min sista islandshäst, så nu påminner de om honom också… Rödbetskakan är en luring, om du vill prova en annan kaka som smakar ljuvligt och med annorlunda innehåll kan du leta upp min Raw chokladmoussekaka, publicerad i december 2016. En riktig höjdare!

   • Tänk att det var just fågelstjärtarna som förvillade mig lite. Att det var såna jag mindes sen barndomen eller inte. Originalen var såna mer syntetiska blanka hårda strån eller hur? Men vilken fullträff med hästtagel och mer fina minnen!
    Ska testa den kakan någon gång. Men idag blir det taberas på det som är och finns redan.
    God fortsättning!
    Kram Annika

  • Karin

   Hej! Tack för att du följer med här inne, det är alla ni besökare som inspirerar mig till bilder och text. Är så glad för var och en av er. God fortsättning!

  • Karin

   Tack! Åh, nu blir jag så lockad när du skriver om ett snövitt Gotland. Vilken dröm. Vi var där förra sommaren och det var magiskt vackert på Furillen och Fårö. Drömmer om ett sommarställe där men det kommer bara förbli en dröm tror jag, det är nog lite för långt bort. Önskar dig en god fortsättning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.