Knoppbrädor och avenbok

Jag har haft ett kortare teknikstrul här på bloggen men som tur är har jag support på nära håll av min son. Han jobbar med it och löser det mesta på kort tid. Själv är jag helt handfallen när det handlar om problem av den sorten.

Just nu är jag helt inne på knoppbrädor. Jag tycker det är både snyggt och praktiskt, jag som älskar att dekorera och ändra om och då är det perfekt. I väntan på nya köksmöbler är en hel vägg i köket fortfarande bara enkelt vitmålad och helt omöblerad. Tre ljusa knoppbrädor från Granit fick utgöra dekoren här. Det vaxade pappret som jag gjorde en stjärna av kommer också därifrån.

Lördagens promenad i ösregn resulterade i några kvistar avenbok som lyste röda i det grå novemberlandskapet. Avenboken är dekorativ och tappar sina blad sent eller behåller dem hela vintern. Jag stack in kvistarna i en pilkrans och så blev det en färgstark dekoration i köket.

 

 

6 Comments

 1. Superfint! Vaxpapper från Granit har jag hemma så måste nog också försöka göra en stjärna. Vilken bra idé!! Jag har ju nu knoppbrädor både i stugan och hemma. Satte upp en till i stugan för någon vecka sen. Enkelt sätt att liva upp och även variera en tom vägg. Tack för fina bilder och all inspiration du ger.
  Ha det gott!
  Kram Annika

 2. Ja, bra att få hjälp med teknikstrul!
  är galet förtjust i knoppbrädor, just för att det är så fint att dekorera dem på olika sätt! Vill ha en i köket, men lilla gubben vill inte göra nya hål i den nya tapeten!
  Vi får väl se hur det blir med det! 🙂
  Du har i a f gjort så fint!
  Kram Gunilla

  • Karin

   Nä men, där måste du övertala gubben 🙂 Min gubbe har gett upp, om det inte är allt för krångligt så gör han som jag säger 😉 😉
   Om man skulle ångra sig med hålen i väggen är det bra att ha små mönsteranpassade tapetbitar till hands så är det lätt att dölja hålen med dem. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.