Inspiration hos Norrgavel

Ett svep med mobilbilder från Norrgavels butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm! Vid senaste och inte ofta förekommande besöket på kontoret i Stockholm smet jag in på ett folktomt Norrgavel strax efter öppning. Jag behöver påfyllning av inspiration och synintryck för att förbli levande. Helst också träffa kollegor, vänner och andra människor. Det är för lite av det mesta just nu. Funderar på ett par nya möbelinköp, inte heller ofta förekommande oavsett pandemi eller inte. Tänker och känner efter länge om det är rätt. Föremålet i fråga finns med på ett par bilder här nedan.

                      
                      

                      
                      

2 Comments

  1. Där finns mycket vackert! Kul att kika och bli inspirerad. Tänk att de hade butik i Västerås en gång. Bara köpt smågrejer som en rolig ram och en påshylla. Kom på att Trico Garden verkar funka mot rådjur.
    Ha det gott!
    Annika

    • Karin

      Ja, jag kommer ihåg den butiken här i stan. Jag har också bara köpt småsaker på Norrgavel hittills. Nu var allt var så fint färgkoordinerat och det går jag igång på. Är nog lite kulörnörd. Japp, har köpt Trico Garden, tror det hjälper lite. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.