Englesson & Company

IMG_8455

När jag åker till Stockholm, som igår eftermiddag, är det mycket som skall hinnas med. Först åkte jag till trevliga möbelbutiken Englesson & Company i Djursholm och hämtade beställda innerkuddar till våra gamla soffor. Det är ganska fantastisk att kunna köpa nya innerkuddar till sofforna som är 11 år gamla.

Älskar den här möbelbutiken där alla Englesson möbler finns uppställda i snygga miljöer i olika stil. Dessutom finns ett handplockat urval av lampor, mattor, kuddar och andra detaljer. Allt är utsökt koordinerat i senaste färg och snittblommor finns överallt. Ren njutning att gå runt att titta och få inspiration.

Därefter blev det eftermiddagskaffe hos mamma och till sist en trevlig middag med Elisabeth, Urban och vår gode gamle vän Martin som var på Stockholmsbesök. Av en ren tillfällighet kom vi förbi den geniunt engelska puben The Tudor Arms på Grevgatan i Stockholm. Riktigt roligt! En miljö där tiden har stannat lite och riktigt brittisk engelska pratades vid borden bredvid! Skön kontrast till allt som är supertrendigt och stylat! Rekommenderas! Trevlig kväll blev det sedan med mycket skratt på Restaurang Daphne´s,  liten fransk kvarterskrog på Artillerigatan. Mysigt ställe som jag gärna går tillbaka till!

IMG_8457

IMG_8459

IMG_8462

IMG_8454

IMG_8453

IMG_8451

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.