Mörk stjärnhimmel igen och andra ljuspunkter

Som jag har saknat den sammetsmörka stjärnhimlen sedan vi flyttade från hästgården. Det var magiskt att gå ut och nattfodra hästarna och blicka upp mot stjärnorna. Här, långt från stadens ljus, har någon tänt stjärnorna igen. Höst. En av sommarens kransar har fått höstfärger och från björkarna singlar långsamt gula löv.

Den blivande ateljén eller gästrummet har fått ett annat ljusglitter. Det slitna yttre döljer en uppdaterad insida och förhoppningsvis med en dubbel glasdörr snart på kortsidan.

 

5 Comments

 1. Ja det är stor skillnad att se på stjärnorna på landet. Ny upplevelse för mig att se på de genom växthustaket. Fin krans! I det sammanhanget är det ju bra att eklöv är beständiga lång tid.
  Kram Annika

  • Karin

   Ja, vad härligt att sitta i växthuset och blicka uppåt. Älskar sammetsmörka nätter. Jag drömmer ju om växthus men just nu funderar vi på att bygga till en stor vinterbonad veranda istället. Vi behöver känna in vårt nya boende lite innan vi bestämmer oss. Kram

   • Ja bäst att skynda långsamt! Är ju lite passning med växthus också. Veranda är trevligt! Det är det rum vi använder mest på vår stuga året om.
    Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.