En glimt från islandshäst SM 2017

IMG_7042

Det har nästan blivit lite av en tradition för mig att besöka SM för islandshästar i början av juli. På något vis börjar sommaren då, semestern är i annalkande och likaså den första solbrännan efter en lång dag utomhus. I år bjöd helgen dock både på sol och regn.

 

Det är omöjligt att inte tänka sig tillbaka sex år i tiden när jag var stolt hästägare och mamma till en SM-ryttare. Elisabeth var 17 år och det var faktiskt lite av en bedrift att kvalificera sig till SM med Loftur, den starka och egensinniga hästen som krävde sin ryttare. Han trivdes som en kung och njöt av uppmärksamheten på SM och att vara lite VIP i våra liv. Lika roligt som det var då lika skönt är det att inte vara hästägare, ponnymamma eller en BOB (bär och betalar) nu.

IMG_6920

IMG_6997

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här är i alla fall duktiga YR-ryttaren Charlotta och hennes häst Rodi som kvalificerade sig till två A-finaler, både i tölt och fyrgång, och åkte hem med två röda rosetter. Jag gav ett halvt löfte att ta några bilder på det snygga ekipaget, i övrigt fick kameran vila och jag ägnande mig åt trevligt umgänge på SM i stället.

IMG_7051

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.