Målsättning

Hur kan det vara så svårt? För mig är det nästan en omöjlighet att fotografera människor. Den som ställer upp framför min kamera måste vara tålmodig med mig eller också totalt fullständigt omedveten om vad som pågår. Jag har som målsättning att bli bättre på porträtt och att föreviga mina närmaste. Kanske märks det att jag blir nervös och osäker när jag skall fotografera folk i min omgivning. Snälla, hjälp mig och ställ upp framför min kamera. De här bilderna som jag har tagit på Elisabeth tycker jag om. Okonstlat och naturligt. Åh, vad jag saknar min flyttfågel som arbetar i Tyskland.

6 Comments

  1. Jättefina bilder! Fin tjej såklart och så fint när det inte är så uppställt. Vackert naturligt!! Jag tycker också det är svårt. Lättast att fota när personen är sysselsatt med något annat tycker jag. Så fina plantor det såg ut att vara hos Kärrbo. Fröer är ju inte så himla billigt numera och det är ett pyssel och passande och man kanske inte vill ha jättemånga plantor. Genvägar är väl mer än ok.
    Kram Annika

    • Karin

      Exakt, jag har också insett att fröer kostar och jag misslyckas med de flesta utom just luktärtor. Min dotter är absolut lättast att fotografera när hon gör något eller är i en miljö som hon älskar. På Island, andra bilden. Ingen av oss tycker om uppställda bilder, precis, vackert och naturligt ska det vara. Där satte du huvudet på spiken!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.