Fredagkväll och funderingar kring foto

Fredagkväll och långsamma funderingar i soffan. Jag har insett att jag sällan tar bilder på människor. Kanske är det så att det känns ungefär på samma sätt från båda hållen. Det är inte så många som vill vara med på bild, helst inte jag heller och då blir det svårt att fotografera andra. Jag tänkte att det skall bli ändring på det nu. Har dessutom planer på ny kamera och något nytt objektiv också.

De här tre älsklingarna ställer alltid upp på bild och i morgon skall vi träffas. Lördagslängtan. Trevlig helg!

3 Comments

 1. Trevlig helg till Dig med! Kul att ni får ses! Jag saknar vårt umgänge kanske får vi se en son till påsk. Men sonen i Tyskland dröjer det nog ett slag tills vi får se.
  Spännande med kameraplaner!
  Kram Annika

  • Karin

   ja, så roligt att se dem men först efter några dagar i resp isolering, de har bott här i stugan. Märkligt med Tyskland, vår dotter ska just flytta dit för att jobba och det känner jag mig lite orolig och ledsen för men roligt för henne för det är ett jobb hon vill ha. Kram

 2. Samma för mig. Tar sällan på människor eftersom jag oftast inte har med människor på bild förutom andra bloggare. Och oftast fotar jag med bloggen i minnet. Tyvärr. Man kan ju faktiskt ta bilder utan att publicera dem 🙂 Borde bli bättre på det.

  Kram Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.