Juldagen med finaste familjen

Här kommer ett vykort från familjens firande tillsammans på juldagen. Vi började med lunch som bestod av en enkel fisksoppa med gott bröd bredvid. Efter en stund utomhus spelade vi julklappsspelet, drack kaffe och åt hallonkola. För flera år sedan beslutade vi att ta bort julklappar och det känns riktigt bra för alla. Det enda jag håller kvar vid är att ge julstrumpor till barnen och det tror jag är uppskattat.

Som vanligt är Oscar och Mathildas storpudel Tore allas favorit och på något mystiskt sätt lyckas han komma med på nästan alla bilder.

En underbar dag tillsammans med många fina stunder och bilder i minnesbanken. Det starka ljuset med is och sol över Mälaren är härligt men en stor utmaning för den som skall ta bilder.

2 Comments

 1. Gunilla

  Tycker så mycket om din blogg med alla vackra bilder i olika miljöer! Texterna känns också så genomtänkta och varma, utan onödigt omsvep!
  Gillar också variationen på inlägg… ja, här trivs jag!
  Önskar dig och din familj ett…
  Gott slut och ett Gott nytt år!
  Kram Gunilla

  • Karin

   Tack. Om du visste vad glad dina ord gör mig. Så roligt att få uppskattning och återkoppling! Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.