Eftermiddag i Stockholm

IMG_0067

Finns det någon vackrare sommarstad än Stockholm? Jag prickade in rätt eftermiddag i tisdags. Blå himmel, varma vindar och sol. Åkte för att träffa Elisabeth som är inne på slutspurten på tredje året på KTH, teknisk kemi. Vi gick en runda på stan: NK, Moodgallerian, Zara, Edblads och Massimo Dutti. Köpte en liten avskedspresent till Elisabeth och även en present till mig själv. Tycker faktiskt att det är viktigt att ge sig själv en klapp på axeln ibland och tacka för bra utfört arbete! Visar min present senare!

IMG_0068

Sedan vandrade vi vidare till Grand Hotel där jag köpte ett vackert doftljus i absolut snyggaste förpackningen. Njöt av utsikten mot Slottet. Tror det snart är dags för mamma och mig att dricka afternoon tea här igen med den här fina utsikten. Alla bilderna är tagna med mobilen!

IMG_0073

Därefter mötte vi upp Urban och åt middag tillsammans med Elisabeth och Jacob på restaurang Broms vi Karlaplan. Hade tur och fick ett bord ute, annars är det oftast fullt på denna avslappnade och prisvärda kvartersrestaurang som jag kan rekommendera.

IMG_0075

Jag åt en helgrillad kyckling som egentligen var en varm variant av caesarsallad. Gott!

IMG_0084

Ja ha, snart åker de här två KTH-studenterna iväg på sina sommarpraktik jobb i USA. Elisabeth till Stanford i San Francisco där forfarande Oscar bor och praktikjobbar. Hm, halva familjen i San Francisco i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.