Till fönsterbrädan, DIY av torkade lammöron

När sommar och sol är i antågande brukar jag inte ha så många krukväxter inomhus och då blir det ganska tomt och tråkigt på fönsterbrädorna. Alla dammiga vassvipppor och torra grässtrån är utslängda och nu fick jag för mig att göra en dekoration av torkade lammöron. Oftast hittar jag bortglömda torkade blommor och blad som faller ur någon tjock bok. Det resulterade i en tunn krans som får pryda fönsterbrädan. Bladen är limmade med limpistol på en metallbåge som helt enkelt är en böjd kemtvättgalge. Tidigare har jag klätt stora klot av oasis med lammöron. Det vackra keramikägget är en kär bröllopsgåva från en av mina kusiner, krukan är från Paradisverkstaden på Öland och fatet från Upsala-Ekeby, Anna-Lisa Thomson.

2 Comments

  1. Roligt att leka med lammöron. Jag ska komma ihåg att pressa några penséer också. Tapeten bakom hade mina föräldrar på 70-talet fast då i mer 70-tals färg en mörkare gul. Gillar den ljusa färgställningen mer. Vackert mönster.
    Kram Annika

    • Karin

      Precis, tapeten är en blinkning till min uppväxt. Mina föräldrar hade den i 70-talsvillan både i smutsgult och mörkgrönt. jag tyckte tapeten var hemsk när jag var barn men i den här färgställningen är den diskret och mönstret är så vackert. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.