Livets förunderligheter

När det stormar och regnet piskar mot rutan, i olika verkligheter, är det skönt att ta en minut och förlora sig i bladmönstret på en vit cyklamen som står på fönsterbrädan. Att följa bladets nerver med blicken, att fundera på den gröna färgens olika toner och upptäcka att flera vita knoppar döljer sig i dunklet under bladen. Livets förunderliga mysterier i det lilla. Med den tanken önskar jag TREVLIG HELG!

6 Comments

 1. Jättefin! Stormigt utanför men lugnt inne eller inuti. Men det är en cyklamen 🙂
  När jag arbetade i blomsterbutik satte vi ibland enstaka knoppar med de vackra bladen i pyttepyttesmå vaser vid kassan. Förvånansvärt hållbara i vas. Tydligen vanligt att sätta cyklamenblommor i vas förr. Annars upplever jag att mina håller bäst ute innan kylan kommer.
  Kram och trevlig helg!
  Annika

  • Karin

   Tack! Ja men så klart är det en cyklamen, du ser att jag har tankarna på annat håll 😉 Har uppdaterat texten nu, tack för att du gjorde mig uppmärksam. Hoppas du får en fin helg! Stor kram

   • Ja förstod att du bara råkat skriva fel. Tankevurpa 🙂 Letat upp tapetrester i källaren så nu blir det pappersstjärnor. Tack för tipset! Jättekul och fint!
    Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.