Jag har också fallit för dahlior

Hej och hallå! Min dator har strulat så det har blivit ett litet uppehåll här. Nu är jag tillbaka med några snabba bilder från mobilen. I fredags kväll fotograferade jag kraftfulla ardennerhästar och det blev massor av bilder så jag har lite att gå igenom innan det blir ett inlägg här.

För första året har jag dahlior ute i trädgården och jag har fallit pladask för dessa skönheter som har blommat oavbrutet från början av juli. Och jag är inte ensam, sociala medier svämmas över av bilder på dahlior just nu. Jag plockar och plockar, både till buketter och gigantiska bronsfärgade som är vackrast som solitärer. Redan nu sitter jag och skriver en lista på knölar som jag skall beställa till våren. I helgen förbereddes två nya pallkragar där jord och kompost får ligga till sig under vintern. På något vis är våren redan i antågande, åtminstone i tanken.

One Comment

  1. Hehe, ja sociala medier har verkligen svämmat över av de där blommorna i år. Lite komiskt nästan. Man inser vilken kraft det är bakom det där fenomenet i marknasföringsvärde. Och blommorna är ju vansinnigt vackra!

    Kram Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.