Jag är inte den första men inte den sista…

IMG_4747

Ja, jag veeet. De här körsbärsträden i Kungsträdgården är minst sagt överexponerade i sociala medier just nu. Jag är definitivt inte den första som visar bilder härifrån men med säkerhet inte den sista heller… Men det var faktiskt en underbara känsla att vandra under de rosa skyarna och speciellt när de små rosa bladen virvlade runt i överallt i den iskalla vårvinden.

IMG_4746

Tog en kortare omväg via Stockholm på väg till mamma bara för att få komma hit. Sedan hände det en annan lite märklig men väldigt trevlig sak idag. På tal om sociala medier så sprang jag på den här vännen från bloggvärlden som jag aldrig har träffat IRL och det är lite lustigt det där. Man känner redan varandra på något vis. Nya tider.

IMG_4750

6 Comments

 1. Oj så vackert! Jag förstår att du trivdes under de vackra ljuvliga träden. Och jag tycker inte att det spelar någon roll att andra lagt ut en massa bilder därifrån på social media för det handlar ju ändå om sin egna unika upplevelse.

  Vi bodde i Japan i några år innan vi flyttade hem till Sverige och där var körsbärsblomningen spektakulär och firades med diverse festivaler i ett par veckor. Makalösa erfarenheter som jag är så glad att vi fått uppleva.

  Ha en underbar första maj!

  Kram, Anneli i Dalarna

  • Karin

   Ja faktiskt, Anneli, så är det så klart. Min känsla blir ju inte mindre bara för att många andra också har haft den känslan! Kloka ord från dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.