Årets luktärtor och gamla älsklingar på ny plats

En blomsterdoftande hälsning så här mitt i semesterlunken. Årets luktärtor trivs i lä mellan huset och en kraftig syrenhäck. Buketten doftar starkt och Senator heter den mörkt strimmiga, Heaven Scent är vit med rosalila kanter och High Society är ljust rosa med dragning åt aprikos. Den röda kommer från en blandad påse med olika färger.

Älskad spegel från mormor och gammal byrå från mina föräldrars sommarställe har funnit ny plats här i gästrummet. Väggarna är än så länge vita men ser ljusgrå ut på bilden.

5 Comments

  • Karin

   Tack Lisa <3 Hoppas dina plantor har tagit sig. Tror det är lite svårt för dem i år. Kanske vädret "lugnar ner sig" och blir mer stabilt? Kram

 1. Så fina! Ingen riktig fart på mina. De behöver nog lite mer värme igen för att komma igång. Klipper de som är och hoppas det ger fler. Om Luktärter på Odla m P1 igår ska lyssna i efterhand. Fin spegel!
  Kram Annika

  • Karin

   Tack för tipset, skall också lyssna. Inte riktigt fart på mina heller även om jag har fått några buketter. Tror vädret har varit för extremt, riktigt varmt och kallt i perioder. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.