Det är han som alltid inspirerar och gör det här möjligt

Nu har Oscar och hans lilla familj som består av Mathilda och storpudeln Tore åkt tillbaka till Umeå och som jag saknar dem redan. Oscar och jag delar intresset för design, fotografering, hundar, matlagning och formgivning. Han är den som får det tekniska med bloggen att fungera men så är han designer inom it också. Han hjälper mig dessutom att välja kamerautrustning och tekniken kring den. Ett barn av sin tid, it-nomad, som kan arbeta var som helst i Sverige och i hela världen med. Alltid glad, klok, lugn, balanserad, rolig, snäll och synnerligen behaglig att vara med. Ok, ett mammahjärta som pyser över lite här men så får det vara idag!

2 Comments

  1. Mysigt med finbesök. Jag skulle också behöva en ”Oscar” som kunde förklara ett och annat vad gäller detta med bloggen och bilder som fungerar annorlunda nu mot när jag började. Det tar så lång tid när man ska klura ut allt själv 🙂 inte3 lyckas jag jämt heller. Men delar en del andra intressen med sönerna och det är ju kul.
    Kram Annika

    • Karin

      Jag kan tyvärr inte klura ut något alls själv 😉 gällande it känns det som! Skulle behöva mer av Oscar där men han har så fullt upp med sina vanliga jobb. Så tacksam för för den hjälpen jag får i alla fall! Det är härligt med vuxna barn och den relationen man får då. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.