Västanhem både inredningsbutik och fastighetsmäklare

Dagen har tillbringats i Jönköping, eller rättare sagt den största delen av dagen satt jag på tåget. Gick förbi en fin inredningsbutik som även visade sig vara fastighetsmäklarfirma. Intressant koncept med fastighetsmäklare som har kontor bakom butikslokalen, ett bra sätt att marknadsföra mäklarfirman och vice versa. Kan tänka mig att bostäderna är smakfullt stylade. I butiken såg jag inspiration från Artilleriets The Kitchen och i övrigt är det naturmaterial med hantverkskänsla, knopplister, torkade blommor, mattallrikar med rak kant och grå/blå/gröna toner som gäller. En riktigt inspirerande inredningsbutik, Västanhem.

4 Comments

 1. Ser fint ut! Naturmaterial gillar jag sen länge.
  Smart kombination med draghjälp åt varandra.
  Ja knopplister ska upp i stugan också. Knyckte nog den idén från dig om jag inte minns fel. Bra sätt att ändra efter säsong som jag tycker om att göra. Särskilt på en vägg som är solig och annat bleks av solen. Bilderna som hängde innan har helt ändrat färg.
  Trevlig Valborg!
  Annika

  • Karin

   Tack Annika! Jag är riktigt förtjust i vår långa egentillverkade knoppbräda i sovrummet, tyvärr är den inte lika snyggt stylad för jämnan som bilderna jag la ut tidigare 😉 Det är alldeles för lätt att hänga upp kläder och annat som man använder hela tiden. Önskar dig en riktigt fin Valborgshelg! Kram

 2. När jag såg den första bilden, så trodde jag det var ifrån Artilleriets ”The Kitchen”! Ser snyggt ut. I Göteborg har vi också mäklarfirma med butik som är väl värt ett besök och det är Alvhem. Om du inte har varit där, så besök deras hemsida . Snygga bilder hos dig, Västanhem och Alvhem!
  Trevlig Valborg!
  Gunilla

  • Karin

   Jag fick också direkt känslan av Artilleriets butik i Göteborg. Vår son pluggade där tidigare så det har blivit några besök i mysiga Göteborg och nu skall dottern flytta dit så kanske får tillfälle att åka dit snart igen. Tack för tipset om Alvhem, skall kika på deras sida. Trevlig Valborgshelg till dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.