Ett riktigt loppisfynd

IMG_9488

En stor spånkorg i fint skick är mitt senaste loppisfynd. Tänk att en gammal pryl för 125 kronor kan ge så mycket glädje, förhoppningsvis åt båda håll. Användningsområdena är många. Alla filtar och fårskinn eller tio årgångar av tidningen Lantliv. Ja, vi får se vad det blir.

IMG_9484

Det är intressant det där med loppis för välgörande ändamål. Myrorna, Röda korset, Brödet och Fiskarna och Läkarmissionen är de som jag besöker mest här i småstaden. Jag brukar se det som att vi egentligen bara har prylarna till låns för en liten peng, när vi tröttnar är det bara att lämna in, så får prylar en ny ägare som betalar en liten peng. Lite som ett självspelande piano för välgörenhet. Genialiskt. Numera lämnar jag in lika mycket som jag handlar.

IMG_9489

5 Comments

 1. Oj, håll hårt i den! Det är en ovanlig modell som kan vara svår att få tag på. Jag har en precis likadan. Tänkte att det skulle vara fint att måla den ljusgrå i framtiden om jag tröttnat på furufärgen.

  Grattis till ett fynd till ett brakpris!

  Ha en fin dag!

  Kram, Anneli

  • Karin

   Tack! Ja, jag förstod inte riktigt vilket fynd jag hade gjort förrän jag pratade med en vän i lördags. Hoppa du får en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.